Μαρία Μυρτώ Γρίβα, ειδική παθολόγος, πτυχιούχος Ιατρικής Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. 

Συνεχίζοντας μια οικογενειακή παράδοση 4 γενεών, εφαρμόζει στην κλινική πράξη την φυσική ιατρική. Με τον συνδυασμό διατροφικών μοντέλων που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του ασθενούς, με την πολύτιμη συμβολή της φαρμακευτικής χρήσης των βοτάνων (φυτοθεραπεία), επιδιώκεται η βελτίωση της συνολικής λειτουργίας του οργανισμού και όχι η προσωρινή καταστολή του συμπτώματος.

 

‘Έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στη θεραπευτική και κοσμετική ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ στο Παρίσι.

 Έχει παρακολουθήσει:

   * Μετεκπαιδευτικά μαθήματα στο νοσοκομείο ROYAL FREE HAMPSTEAD, στο Λονδίνο.

  * Τον 10ο μετεκπαιδευτικό κύκλο της Διαβητολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας.

  * Το πρόγραμμα «ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΣΕΞΟΛΟΓΙΑΣ», του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,

     που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2015

Είναι μέλος της Γαλλικής Εταιρείας Εθνοφαρμακολογίας, και συμμετείχε σε μετεκπαιδευτικά μαθήματά της στη Metz (Γαλλία, 2005).

 Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και τα ετήσια International Health Symposium στη Νέα Υόρκη (2016 και 2019).

 

Σε συνεργασία με την μητέρα της Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου-Γρίβα, παθολόγο και πρωτοπόρο της φυσικής ιατρικής στην Ελλάδα, κάνουν πολλές ομιλίες κάθε χρόνο με αντικείμενο τα σύγχρονα νοσήματα και τον ρόλο της φυσικής ιατρικής.

 

Ιατρείο:

Χαλκέων 15, 2ος όροφος

(έναντι της εκκλησίας της Παναγίας Χαλκέων)

546 31 Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 - 228 738   -  Fax  2310 - 238 850

e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.