Εγκληματική Πρόκληση και Συγκάλυψη των Θανάτων από τον ΠΟΥ 

Στη Νέα Υόρκη, την Άνοιξη 2020,  πέθανε το 76,4% των ασθενών με COVID-19 (ηλικίας 18 έως 65 ετών) μετά την τοποθέτησή τους σε αναπνευστήρες. H αντίστοιχη θνησιμότητα μεταξύ των ασθενών ηλικίας άνω των 65 ετών ανήλθε στο τρομακτικό ποσοστό 97,2%

 Ανάλυση από τον 

Δρ. Joseph Mercola

07 Ιουνίου 2023

Κατεβάστε αυτό το άρθρο πριν εξαφανιστεί από τους πληρωμενυς λογοκριτές - Λήψη PDF

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ 

▪ Μέσα σε εβδομάδες από το ξέσπασμα της πανδημίας, είχε γίνει φανερό ότι η καθιερωμένη πρακτική της τοποθέτησης ασθενών με COVID-19 σε μηχανικό αερισμό (διασωλήνωση) ήταν μια θανατική καταδίκη. Στη Νέα Υόρκη πέθανε το 76,4% των ασθενών με COVID-19 (ηλικίας 18 έως 65 ετών) μετά την τοποθέτησή τους σε αναπνευστήρες. Η αντίστοιχη θνησιμότητα μεταξύ των ασθενών ηλικίας άνω των 65 ετών που υποβλήθηκαν σε μηχανικό αερισμός, ανέρχεται στο εκπληκτικό και τρομακτικό ποσοστό 97,2% 

Η σύσταση-εντολή να εισάγονται οι ασθενείς με COVID-19 σε μηχανικό αερισμό ως πρώτη απάντηση, προήλθε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος φέρεται να βασίζει τις οδηγίες του σε εμπειρίες και συστάσεις γιατρών στην Κίνα. 

Αλλά ο ΠΟΥ απέκρυψε το γεγονός ότι ο μηχανικός αερισμός των ασθενών με COVID δεν συστήνεται για την αύξηση της επιβίωσης των ασθενών, αλλά για την προστασία των εργαζομένων στον τομέα της υγείας, με την απομόνωση του ιού μέσα στο μηχάνημα εξαερισμού. 

▪ Τα δεδομένα υποδεικνύουν ότι την Άνοιξη του 2020, περίπου 10.000 ασθενείς πέθαναν με COVID σε νοσοκομεία της Νέας Υόρκης μετά την υποβολή τους σε διασωλήνωση. Σε άλλες μητροπολιτικές περιοχές σημειώθηκαν επίσης τεράστιες αυξήσεις στους θανάτους μεταξύ νεότερων ατόμων (που διέτρεχαν πολύ χαμηλό κίνδυνο να πεθάνουν από COVID), όταν μπήκαν σε αναπνευστήρα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό πολλοί από αυτούς τους θανάτους να ήταν αποτέλεσμα της τοποθέτησης των ασθενών σε μηχανικό αερισμό. 

Ο ΠΟΥ πρέπει να θεωρηθεί υπεύθυνος για την ανήθικη και εγκληματική σύστασή του να θυσιάζει ασθενείς ύποπτους για COVID, χρησιμοποιώντας την διασωλήνωση ως στρατηγική μετριασμού της μόλυνσης — ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι τώρα προσπαθεί να αποκτήσει μονομερή εξουσία για να λαμβάνει αποφάσεις πανδημίας χωρίς την συμμετοχή την κρατών-μελών του. 

▪ Η παρουσίαση του τρόπου με τον οποίο η σύσταση-εντολή του ΠΟΥ να τίθενται οι ασθενείς σε μηχανικό αερισμό οδήγησε σε άσκοπους θανάτους ανθρώπων που δεν διέτρεχαν μεγάλο κίνδυνο να πεθάνουν από τον COVID, είναι ίσως ένα από τα πιο ισχυρά σημεία συζήτησης που μπορεί να χρησιμοποιήσει μια χώρα για να υποστηρίξει την ανεξαρτησία της από τον ΠΟΥ και την απόρριψη της νέας Συνθήκη Πανδημίας του οργανισμού αυτού. 

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ 

Μέσα σε εβδομάδες από το ξέσπασμα της πανδημίας, είχε γίνει φανερό ότι η καθιερωμένη πρακτική της τοποθέτησης ασθενών με COVID-19 σε μηχανικό αερισμό (διασωλήνωση) ισοδυναμούσε με θανατική ποινή.  ( Medscape April 6, 2020 ) 

Στις αρχές Απριλίου 2020, πολλοί γιατροί αμφισβητούσαν ήδη τη χρήση του μηχανικού αερισμού , καθώς τα δεδομένα έδειξαν ότι πέθανε το 76,4% των ασθενών με COVID-19 ηλικίας 18 έως 65 ετών που είχαν τοποθετηθεί σε αναπνευστήρα (διασωλήνωση) στην πόλη της Νέας Υόρκης, και ότι πέθανε το 97,2% των ασθενών ηλικίας άνω των 65 ετών που είχαν αντιμετωπιστεί με μηχανικό εξαερισμό. (JAMA April 22, 2020; 323(20): 2052-2059 Outcomes for Patients Who Were Discharged or Died) 

▪ Εάν ήσασταν μεγαλύτερος από 65, είχατε 26 φορές περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσετε εάν ΔΕΝ σας τοποθετούσαν σε αεραγωγό. (Michaelpsenger.com May 25, 2023) 

▪ Μια μικρή μελέτη από τη Γουχάν της Κίνας ανέφερε ότι η θνησιμότητα των ασθενών από την εισαγωγή τους σε μηχανικό αερισμό έφτανε στο ποσοστό 86%.  (The Associated Press April 8, 2020 ) 

▪ Στο Τέξας, το 84,9% των ασθενών πέθαναν μετά από παραμονή σε αναπνευστήρα περισσότερες από 96 ώρες. (Citizens Journal December 20, 2021) 

Σε ένα ευρέως κοινοποιημένο βίντεο που αναρτήθηκε στο You Tube στις 31 Μαρτίου 2020 (YouTube Cameron Kyle-Sidell March 31, 2020), ο Dr. Cameron Kyle-Sidell, ειδικός εντατικής θεραπείας στο Σύστημα Υγείας του νοσοκομείου Mount Sinai στη Νέα Υόρκη, προειδοποίησε ότι: 

«Εάν θέλουν να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές, πρέπει να αλλάξουμε αυτό που εφαρμόζουμεοι γιατροί θεραπεύουν την ασθένεια με λάθος τρόπο… και η τοποθέτηση ασθενών με COVID σε μηχανικό αερισμό είναι λάθος.

Λειτουργούμε με βάση ένα αναληθές ιατρικό μοντέλο. Φοβάμαι ότι αυτή η λανθασμένη θεραπεία θα προκαλέσει τεράστιο κακό σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα… Αυτή η μέθοδος που εφαρμόζεται ευρέως αυτή τη στιγμή σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, στην πραγματικότητα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό».  YouTube Cameron Kyle-Sidell March 31, 2020 ) 

Γιατί έβαζαν ασθενείς με COVID σε μηχανικό αερισμό; 

Η εγληματική σύσταση να τοποθετούνται οι ασθενείς με COVID-19 σε μηχανικό αερισμό ως πρώτης τάξεως απάντηση προήλθε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (The Dossier Substack September 30, 2020), ο οποίος στις αρχές Μαρτίου 2020 δημοσίευσε ένα έγγραφο καθοδήγησης των εργαζόμενων στον τομέα της υγείας για την αντιμετώπιση των ασθενών με COVID-19,  με βάση τις εμπειρίες και τις συστάσεις γιατρών στην Κίνα. (WHO Clinical Management of Severe COVID-19) 

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, η θεραπεία έπρεπε να κλιμακωθεί γρήγορα σε μηχανικό αερισμό. Ιδανικά, οι ασθενείς θα πρέπει να τοποθετούνται σε μηχανικό αερισμό αμέσως. (WHO Infection Prevention and Control for COVID) Αλλά συγκαλύφθηκε από το κοινό ο πρωταρχικός λόγος αυτής της σύστασης: Ότι η διασωλήνωση ασθενών με COVID δεν συστήνονταν για την αύξηση της επιβίωσης των ασθενών, αλλά για την προστασία των εργαζομένων στον τομέα της υγείας, με την απομόνωση του ιού μέσα στο μηχάνημα εξαερισμού. 

▪ Όπως είπε αργότερα ένας γιατρός στη Wall Street Journal : «Διασωληνώναμε άρρωστους ασθενείς πολύ νωρίς. Όχι προς όφελος των ασθενών, αλλά για να ελεγχθεί η επιδημία και να σωθούν άλλοι ασθενείςΚαι αυτό με έκανε να νοιώθω απαίσια». 

▪ Ένας άλλος γιατρός είπε στο περιοδικό Time : «Ορισμένοι γιατροί διασωληνώνουν τους ασθενείς νωρίς επειδή φοβούνται ότι με τις λιγότερο επικίνδυνες μορφές αερισμού (όπως το ρινικό οξυγόνο υψηλής ροής), μπορεί να διαχέεται ο ιός, θέτοντας τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σε κίνδυνο να αρρωστήσουν" 

▪ Όπως γράφει το The Hill, «πρόκειται για έναν θεωρητικό και όχι πραγματικό φόβο, καθώς δεν υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ο COVID-19 εξαπλώνεται με αυτόν τον τρόπο». 

▪ Ο ΠΟΥ προειδοοίησε ότι: «Η χρήση λιγότερο εντατικών μορφών αερισμού (όπως το ρινικό οξυγόνο υψηλής ροής), θα μπορούσε να οδηγήσει στην εξάπλωση μολυσματικών αερολυμάτων». Με άλλα λόγια, θανατώνουν ασθενείς για να «σώσουν» το προσωπικό και άλλους μη-COVID ή ψευδώς-COVID ασθενείς. Αυτός ο μηχανικός αερισμός και η καταστολή χρησιμοποιήθηκαν για την προστασία του προσωπικού του νοσοκομείου τονίστηκε από τη Wall Street Journal σε άρθρο της στις 20 Δεκεμβρίου 2020  (Wall Street Journal, December 20, 2020 ), στο οποίο σημειώνονταν:  

«Την περασμένη άνοιξη, οι γιατροί έβαλαν ασθενείς σε αναπνευστήρες εν μέρει για να περιορίσουν τη μετάδοση, σε μια εποχή που ήταν λιγότερο σαφές πώς εξαπλώθηκε ο ιός, όταν οι προστατευτικές μάσκες και οι προστατευτικές καλύψεις ήταν ελλιπείς. Όπως δήλωσε ο Theodore Iwashyna, γιατρός εντατικής θεραπείας στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και στο νοσοκομείο ν Βετεράνων στο Ann Arbor του Μίσιγκαν:

“Οι γιατροί θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιήσει άλλα είδη αναπνευστικών συσκευών που δεν συνεπάγονται επικίνδυνη καταστολή, αλλά οι πρώτες αναφορές δείχνουν ότι οι ασθενείς που τις χρησιμοποιούν θα μπορούσαν να διαχύσουν ποσότητες του ιού στον αέρα. Εκείνη την εποχή οι γιατροί και οι νοσηλευτές φοβούνταν ότι ο ιός θα εξαπλωθεί στα νοσοκομεία. Διασωληνώναμε ασθενείς πολύ νωρίς. Όχι προς όφελος των ασθενών, αλλά για να ελεγχθεί η επιδημία και να σωθούν άλλοι ασθενείς. Αυτό με έκανε να νιώθω απαίσια». 

Αλλά, ο James Lyons-Weiler σε ένα άρθρο του Substack στις 23 Ιανουαρίου 2023, επισήμανε ξερά: 

«H ευθανασία ανθρώπων είναι παράνομη. Ειδικά όταν γίνεται προς όφελος άλλων ασθενών. Φυσικά, αυτός που την εφαρμόζει θα έπρεπε να νιώθει απαίσια».  (Substack Popular Rationalism January 23, 2023) 

Ο Dr. Θάνατος Fauci ήξερε ότι οι διασωληνώσεις έκαναν περισσότερο κακό 

( https://youtu.be/lsG5SiUWyCA )

Ακόμη και ο Δρ. Anthony Fauci, σε μια διάλεξη στα μέσα Ιουνίου 2022 (παραπάνω), παραδέχτηκε ότι η τοποθέτηση ασθενών σε μηχανικό αερισμό έκανε περισσότερο κακό παρά καλό. 

«Βάζαμε πάρα πολύ εύκολα τους ανθρώπους σε μηχανικό αερισμό, όταν μάθαμε από την κλινική εμπειρία, ότι ίσως ήταν καλύτερο απλώς να βεβαιωθούμε ότι τους τοποθετούσαμε σωστά στην πρηνή ή ύπτια θέση και όχι να τους διασωληνώνουμε τόσο εύκολα, πράγμα το οποίο μπορεί στην πραγματικότητα να έχει προκαλέσει περισσότερο κακό παρά καλό. Αυτό το μάθαμε καθώς αποκτήσαμε περισσότερη κλινική εμπειρία». 

Παρόλα αυτά, οι κυβερνητικές κατευθυντήριες γραμμές «θεραπείας», μέχρι και σήμερα, περιλαμβάνουν τον επεμβατικό μηχανικό αερισμό. ( NIH Covid Treatment Guidelines Updated April 20, 2023 

Η Task Force για τον Κορωνοϊό του Λευκού Οίκου γνώριζε το καλοκαίρι του 2022 ότι η διασωλήνωση των ασθενών προκαλούσε περισσότερο κακό παρά καλό. Συνεπώς είναι εύλογα τα ερωτήματα: γιατί δεν έδωσε εντολή στα νοσοκομεία να σταματήσουν να την εφαρμόζουν; Και γιατί η κυβέρνηση συνέχισε να δίνει οικονομικά κίνητρα για τη χρήση μηχανικού αερισμού, αφού συνειδητοποίησε πόσο κακό έκανε;  

Ενώ πολλά νοσοκομεία μείωσαν τη χρήση μηχανικού αερισμού προς τα τέλη του 2020 και μετά, αυτός δεν έχει αντικατασταθεί πλήρως με μη-επεμβατικές στρατηγικές που αποδεικνύονται πολύ πιο αποτελεσματικές. (Newswise April 23, 2020 ) 

Πολλοί ασθενείς με COVID δεν είχαν COVID 

Το θέμα προβάλλει ακόμη πιο διεστραμμένο, εάν σκεφτεί κανείς ότι πολλές «περιπτώσεις COVID» ήταν ασθενείς που απλώς βρέθηκαν θετικοί χρησιμοποιώντας ελαττωματικό τεστ PCR . Δεν είχαν COVID-19, αλλά… εξαερώθηκαν, χάρη στην αβάσιμη υπόθεση ότι θα μπορούσαν να έχουν COVID-19 και να έχουν μολυνθεί χωρίς συμπτώματα. 

Τα νοσοκομεία έπαιρναν τεράστια οικονομικά κίνητρα για να θέτουν τη διάγνωση COVID σε ασθενείς –είτε είχαν COVID είτε όχι– και να τους βάζουν σε μηχανικό εξαερισμό. Έπαιρναν επίσης μπόνους για τη χρήση του τοξικού φαρμάκου ρεμδεσιβίρη και πληρώνονταν για κάθε θάνατο «από» COVID. Ολόκληρο το σύστημα δημιουργήθηκε για να ανταμείβονται τα νοσοκομεία για λανθασμένη διάγνωση, κακή μεταχείριση και τελικά δολοφονία των ασθενών. 

Η Κίνα επωφελήθηκε επίσης από τις (σκοπίμως) λανθασμένες συμβουλές και τα "Πρωτόκολλα" του ΠΟΥ. Αλλά, ενώ οι ΗΠΑ ζητούσαν όλο και περισσότερους αναπνευστήρες, τα κινεζικά νοσοκομεία άρχισαν να βασίζονται λιγότερο σε αυτούς και αντ' αυτού τα εξήγαγαν σε τεράστιες ποσότητες. (NBC News April 30, 2020) 

Πόσοι ασθενείς με Covid ΠΕΘΑΝΑΝ εξαιτίας των δόλιων Οδηγιών του ΠΟΥ; 

Πόσοι μόνο ασθενείς με COVID-19 πέθαναν από την τοποθέτησή τους σε μηχανικό αερισμό την άνοιξη του 2020; Αυτή είναι μια ερώτηση στην οποία προσπαθεί να απαντήσει ο δικηγόρος και συγγραφέας Michael Senger στο άρθρο του στις 25 Μαΐου 2023 «Η Μεγάλη Συγκάλυψη των Θανάτων Covid στον αναπνευστήρα» (The Great Covid Ventilator Death Coverup). (Michaelpsenger.com May 25, 2023 ) O Michael Senger γράφει μεταξύ άλλων: 

«Το [υγειονομικό] κατεστημένο προσπαθεί να υποστηρίξει ότι ενώ οι αναπνευστήρες χρησιμοποιήθηκαν υπερβολικά την άνοιξη του 2020, κάνοντας περισσότερο κακό παρά καλό… οι ίδιοι οι αναπνευστήρες δεν σκότωσαν κανέναν.  (AP May 19, 2023).  Ένα εκπληκτικό επιχείρημα, ακόμη και με βάση τα απίθανα πρότυπα της εποχής του COVID.

Όμως, επειδή όλοι εκείνοι που επαναλαμβάνουν αυτό το αφήγημα υποστηρίζουν ότι “δεν υπήρξαν θάνατοι από αναπνευστήρες την άνοιξη του 2020”, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αποδείξουμε ότι υπήρξε σημαντικός αριθμός θανάτων από αναπνευστήρες και ό,τι έχει απομείνει από την αξιοπιστία των οργανισμών υγείας από τους πρώτους μήνες του COVID καταρρέει.

Εκτός από τα ανέκδοτα στοιχεία, αρκετά ανησυχητικά σημεία δεδομένων έχουν από καιρό υποδηλώσει έντονα ότι δεν υπήρξαν μόνο κάποιοι θάνατοι από αναπνευστήρα την άνοιξη του 2020, αλλά ένας τρομακτικός αριθμός θανάτων... 

▪ Τα Κέντρα Ελέγχου των Νόσων (CDC) αναφέρουν ότι 18.679 ασθενείς με COVID πέθαναν στα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης καθ’ όλη την άνοιξη του 2020. (CDC MMWR November 20, 2020; 69(46): 1725-1729 ) 

▪ Απ΄ αυτούς, περίπου 10.000 ασθενείς με COVID πέθαναν στα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης αφού τοποθετήθηκαν σε αναπνευστήρες την άνοιξη του 2020… 

▪ Σύμφωνα με το JAMA (Journal of American Medical Association) λίγο πάνω από το 50% απ’ αυτούς που πέθαναν με COVID σε νοσοκομεία της Ν. Υόρκης είχαν τοποθετηθεί σε αναπνευστήρες. (JAMA April 22, 2020; 323(20): 2052-2059) 

Η Jessica Hockett έχει αποδείξει με σχολαστική λεπτομέρεια μέσω πολλαπλών μεθόδων (Woodhouse Substack April 18, 2023),  ότι η πόλη της Νέας Υόρκης βίωσε ένα μια απότομη πρωτοφανή αύξηση της θνησιμότητας αμέσως μετά την έναρξη του lockdown και της απάντησής της στον COVID, κάτι που δεν έμοιαζε με ό,τι βιώθηκε οπουδήποτε αλλού ή σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Δεδομένης της μοναδικότητάς του, αυτό το τρομακτικό ποσοστό θνησιμότητας, πολύ απλά, δεν μπορεί να αποδοθεί σε φυσικά αίτια.  

Ξεκινώντας από το έργο της Hockett, παρατίθεται παρακάτω ένα διάγραμμα της εβδομαδιαίας θνησιμότητας νοσοκομειακών ασθενών από όλες τις αιτίες από τον Ιανουάριο του 2018 έως τον Απρίλιο του 2023, χωρισμένο μεταξύ ασθενών ηλικίας 65+ (μπλε γραμμή) και ασθενών κάτω των 65 ετών (κόκκινη γραμμή). 

Αυτή η απότομη αύξηση της θνησιμότητας στα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης την άνοιξη του 2020, ειδικά μεταξύ των νέων, δεν έχει όμοιά της σε καμία άλλη χρονική περίοδο, ακόμη και όταν οι θάνατοι από COVID υποτίθεται ότι άρχισαν να αυξάνονται ξανά το 2021». 

Θάνατοι ενδονοσοκομειακών ασθενών στις ΗΠΑ, 2020 έως σήμερα 

Ο Michael Senger δείχνει τα ίδια γραφήματα θνησιμότητας από όλες τις αιτίες σε ενδο-νοσοκομειακούς ασθενείς σε καθεμία από τις εξής μεγαλύτερες πόλεις των ΗΠΑ: Σικάγο, Ντάλας, Χιούστον, Λος Άντζελες και Ουάσιγκτον, DC. Όλα τα γραφήματα δείχνουν τεράστιες αυξήσεις των θανάτων στα νοσοκομεία, ειδικά μεταξύ των ηλικιωμένων (65 ετών και άνω), περίπου τις ίδιες χρονικές περιόδους με τη Νέα Υόρκη. Ο Michael Senger δημιούργησε επίσης διαγράμματα για θανάτους σε πολιτειακό επίπεδο, ως εξής: (Michaelpsenger.com May 25, 2023)

Ένα έωλο επιχείρημα 

Ο Michael Senger γράφει:  (Michaelpsenger.com May 25, 2023) 

«Μερικά σημεία σε αυτά τα charts. Πρώτον, ενώ η άνοδος της θνησιμότητας στην περιοχή της Νέας Υόρκης την άνοιξη του 2020, ειδικά μεταξύ των νέων, δεν είναι παράλληλη, δεν είναι η μόνη που βλέπουμε.

Αυτές οι αιχμές στη θνησιμότητα μεταξύ των νέων είναι εμφανείς επειδή είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι το ποσοστό θνησιμότητας λόγω μόλυνσης από τον COVID (IFR) είναι εξαιρετικά αυξημένο στους ηλικιωμένους. Αυτά, για παράδειγμα, είναι τα πιο ευρέως αναφερόμενα δεδομένα για το IFR του COVID κατά ηλικία (European Journal of Epidemiology 2020; 35: 1123-1138):  

Επομένως, αυτές οι αιχμές στη θνησιμότητα μεταξύ των νέων δεν μπορούν να αποδοθούν στον COVID. Πιο συγκεκριμένα, μια σημαντική άνοδος στη θνησιμότητα εμφανίζεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες στην Καλιφόρνια στα τέλη του 2020 ...

Μια πιθανότητα είναι ότι, ενώ η χρήση των αναπνευστήρων γενικά μειώθηκε, τα νοσοκομεία στην Καλιφόρνια εξακολουθούσαν να εφαρμόζουν ευρεία διασωλήνωση ή άλλες ιατρογενείς πρακτικές μέχρι το τέλος του 2020 ...

Ακόμη πιο περίεργο, το Τέξας παρουσίασε μια αύξηση των θανάτων μεταξύ των νέων το καλοκαίρι του 2021 που δεν συνοδεύτηκε από αντίστοιχη αύξηση της θνησιμότητας μεταξύ των ηλικιωμένων. Αυτό, ειλικρινά, μπορεί να μην είχε καμία σχέση με τον COVID.

Τούτου λεχθέντος, το γεγονός παραμένει ότι η περιοχή της Νέας Υόρκης γνώρισε ένα μοναδικά απότομο, απαίσιο συμβάν θνησιμότητας την άνοιξη του 2020, το οποίο δεν εξηγείται επαρκώς από κανέναν από αυτούς τους άλλους παράγοντες.

Και οι γιατροί δέχονταν σημαντική πίεση να βάλουν τους ασθενείς σε αναπνευστήρες την άνοιξη του 2020, ακόμα κι αν ήταν απλώς αναίσθητοι. Οι πολιτικοί είχαν αγοράσει δεκάδες χιλιάδες αναπνευστήρες σε υπέρογκες τιμές και τα νοσοκομεία λάμβαναν μεγαλύτερη χρηματοδότηση εάν οι ασθενείς τοποθετούνταν σε αναπνευστήρες.

Σε συνδυασμό με τα παραπάνω ανέκδοτα στοιχεία σχετικά με την τοποθέτηση ασθενών σε αναπνευστήρες για παρατεταμένες περιόδους για την προστασία του προσωπικού – και το γεγονός ότι περισσότεροι από 10.000 ασθενείς στη Νέα Υόρκη πέθαναν μετά από διασωλήνωση – είναι σαφές ότι ένας τρομακτικός αριθμός ασθενών πιθανότατα πέθανε εξαιτίας της τοποθέτησή τους σε μηχανικούς αναπνευστήρες.

Ωστόσο, είναι εκπληκτικό, ότι παρόλα αυτά τα γεγονότα, το Το [ιατρο-φαρμακευτικό] κατεστημένο υποστηρίζει ότι “κανένας ασθενής δεν πέθανε από αναπνευστήρες την άνοιξη του 2020”. Αυτό, για μένα, είναι ένα είδος απίθανου και υπερβολικά αμυντικού επιχειρήματος που προβάλλει κάποιος όταν πανικοβάλλεται.

Σε όλη την Αμερική, δεκάδες χιλιάδες ασθενείς τοποθετήθηκαν σε αναπνευστήρες την άνοιξη του 2020. Δεδομένου ότι η συντριπτική πλειονότητα αυτών των ασθενών πέθαναν, πρέπει να είναι πολύ αφελής κάποιος που υποστηρίζει ότι κανένας από αυτούς δεν πέθανε εξαιτίας των αναπνευστήρων…

Το Το [ιατρο-φαρμακευτικό] κατεστημένο αντέδρασε με μεταγενέστερες μελέτες που ισχυρίζονται ότι ”η πρώιμη διασωλήνωση» μείωσε στην πραγματικότητα τον χρόνο που παρέμεναν οι ασθενείς σε αναπνευστήρες, και επομένως αυτό δεν σκότωσε κανέναν από αυτούς”. (Science Based Medicine September 19, 2021) Αλλά αυτό είναι ένα επιχείρημα έωλο...

Το θέμα δεν είναι αν οι ασθενείς διασωληνώθηκαν «πρώιμα» ή «καθυστερημένα» σε σχέση με τυχόν συμπτώματα που μπορεί να είχαν παρουσιάσει — το θέμα είναι εάν οι ασθενείς τοποθετήθηκαν σε αναπνευστήρες ενώ δεν θα έπρεπε ποτέ να τοποθετηθούν εξαρχής, ή ότι παρέμειναν στους αναπνευστήρες επί μεγάλο διάστημα». 

Μια ανήθικη και εγκληματική συγκάλυψη 

Ο Michael Senger επισημαίνει ότι, μιλώντας με άλλους δικηγόρους, διαπίστωσε πως οι περισσότεροι συμφωνούν ότι τα νοσοκομεία δεν αντιμετωπίζουν ουσιαστικά κανένα κίνδυνο αγωγών για θανάτους από αναπνευστήρες, για τον απλούστατο λόγο ότι όλοι αντιλήφθηκαν ότι ο COVID ήταν μια παγκόσμια έκτακτη ανάγκη και, κατά τη διάρκεια έκτακτων περιστατικών, απλά κάνει κανείς ό,τι καλύτερο μπορεί με αυτά που έχει και μ’ αυτά που ξέρει. 

«Ανεξάρτητα από το πόσο κακό προκλήθηκε, είναι απλώς πολύ δύσκολο να αποδειχθεί ότι η διαδικασία παραβίασε το πρωτόκολλο περίθαλψης έκτακτης ανάγκης, δεδομένου ότι εκείνη την εποχή οι πληροφορίες προέρχονταν από την Κίνα», γράφει . 

Ακόμα κι έτσι, «η κατάσταση είναι ηθικά ασυγχώρητη», λέει ο Michael Senger, προσθέτοντας ότι «πρέπει να καταλάβουμε πώς και γιατί πέθαναν αυτοί οι ασθενείς». Συμφωνώ με τον Michael Senger που θέλει την αλήθεια για να καταλάβει τι συνέβη και να τιμήσει τους ασθενείς. Εγώ, θα πρόσθετα, ότι χρειαζόμαστε την αλήθεια για να μην κάνουμε ξανά το ίδιο λάθος, γιατί θα υπάρξει επόμενη φορά. 

Ο ΠΟΥ πρέπει να λογοδοτήσει 

Ο ΠΟΥ πρέπει να λογοδοτήσει για την εγκληματική σύστασή του να θυσιάσει ασθενείς ύποπτους με COVID, χρησιμοποιώντας τον μηχανικό αερισμό ως στρατηγική μετριασμού της μόλυνσης — ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι τώρα ο ΠΟΥ προσπαθεί να αποκτήσει μονομερή και ανεξέλεγκτη εξουσία να επιβάλει καταστάσεις πανδημίας ερήμην των κρατών-μελών του. 

Η παρουσίαση του τρόπου με τον οποίο η οδηγία του ΠΟΥ να τίθενται οι ασθενείς σε μηχανικό αερισμό οδήγησε στον άσκοπο θάνατο μεγάλου αριθμού ανθρώπων που δεν διέτρεχαν μεγάλο κίνδυνο να πεθάνουν από COVID, αποτελεί ίσως ένα από τα πιο ισχυρά επιχειρήματα που μπορεί να χρησιμοποιήσει μια χώρα για να επιχειρηματολογήσει υπέρ της ανεξαρτησίας της και υπέρ της απόρριψης της νέας Συνθήκη Πανδημίας του ΠΟΥ. 

Καμιά χώρα δεν μπορεί να εμπιστευτεί ότι ο ΠΟΥ θα λαμβάνει ορθές ιατρικές αποφάσεις για ολόκληρο τον κόσμο. Κανείς δεν είναι κατάλληλος γι’ αυτό. Πρέπει να επιτρέψουμε σε ιατρούς εμπειρογνώμονες των διαφόρων κοινοτήτων να διατυπώνουν συστάσεις σε καταστάσεις όπως η σημερινή, γιατρούς που θα συνεργάζονται και θα μοιράζονται πληροφορίες μεταξύ τους. Το ιατρικό παράδειγμα από πάνω προς τα κάτω που θέλει να εφαρμόσει ο ΠΟΥ, όχι μόνο δεν ταιριάζει σε όλους, αλλά και είναι καταστροφικό, όπως αποδεικνύεται από απάντηση του ΠΟΥ στην πρόσφατη «πανδημία» του COVID. 

Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι η κατάχρηση του μηχανικού αερισμού δημιούργησε την εντύπωση ότι ο COVID ήταν εξαιρετικά θανατηφόρος, ανεξαρτήτως ηλικίας, κάτι που με τη σειρά του βοήθησε στην αποδοχή των φονικών πειραματικών «εμβόλων»-COVID που αποτελούν πλέον κύρια αιτία συχνών ασθενειών, χρόνιας αναπηρίας και θανάτων. Πράγμα το οποίο συγκαλύπτεται. 

Σε τελευταία ανάλυση, ο χειρισμός της «πανδημίας»-COVID από τον ΠΟΥ αναμφίβολα θα καταχωρηθεί ως ο χειρότερος στην ιστορία της ιατρικής. Μετά απ’ αυτό, είναι δυνατό να του εμπιστευθούμε ότι θα πάρει καλύτερες αποφάσεις στο μέλλον; Σίγουρα, όχι. 

Γι' αυτό πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να εμποδίσουμε τις ΗΠΑ να υπογράψουν τη νέα Συνθήκη για την Πανδημία. Ακόμα καλύτερα, πρέπει να φύγουμε από τον ΠΟΥ. Για το σκοπό αυτό, σας προτρέπω να επικοινωνήσετε με τους νομθέρες της Πολιτείας σας και τους νομοθέτες στο Κογκρέσο (Βουλή και Γερουσία) και τους παροτρύνετε να υποστηρίξουν: 

  1. Την απόρριψη της Συνθήκη Ετοιμότητας (ακόμη και Χωρίς Πανδημία) του ΠΟΥ χωρίς Νόμο της Γερουσίας.

Tiffany.house.gov March 7, 2023

No WHO Pandemic Preparedness Treaty Without Senate Approval Act House Bill Full Text

Congress.gov S.4343 — No WHO Pandemic Preparedness Treaty Without Senate Approval Act

Congress.gov S.444 — No WHO Pandemic Preparedness Treaty Without Senate Approval Act

Govtrack.us S.4343 — No WHO Pandemic Preparedness Treaty Without Senate Approval Act 

  1. Την κατάργηση της χρηματοδότησης του ΠΟΥ από τις ΗΠΑ. 
  1. Την αποχώρηση των ΗΠΑ από τον ΠΟΥ

 

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪