Εγγραφή στο Newsletter - Μην εμπιστεύεστε τα Social Media!

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-2

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Η Συμμορία του WEF (Νταβός) και οι συνεργοί της

Gates, Fauci, Daszak και άλλοι, κατηγορούνται για Γενοκτονία

Κλεάνθης Γρίβας

30-12-2071 

Όλα τα αποσπάσματα που χρησιμοποιούνται, συνοδεύονται από παραπομπή στην πηγή τους

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ: ΑΠΟ ΤΟ 1812 ΣΤΟ 1941, ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ 2020

1. ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ICC): 6-12- 2021

2. ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ

3. ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ

4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ

5. ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ICC / ΔΠΔ)

6. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ Dr. MICHAEL YEADON

7. REINER FUELLMICH: ΟΙ ΜΕΤΑ-ΝΑΖΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ WEF EKANAN ΛΑΘΗ

8. Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ANDREAS OEHLER

9. KLAUS SCHWAB, ‘GREAT RESET’ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ WEF (ΝΤΑΒΟΣ)

10. ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ

11. REINER FUELLMICH: ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΥΡΕΜΕΒΕΡΓΗ-2

12. ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ-2

13. REINER FUELLMICH: ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-

14. ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

Η Δίκη της Νυρεμβέργης (1945-1946)

 

 ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ: ΑΠΟ ΤΟ 1812 ΣΤΟ 1941, ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ 2020

Από τον Ναπολέοντα και τον Χίτλερ στην Συμμορία του Νταβός

 

Εάν ο Ναπολέων και ο Χίτλερ, που είχαν κατακτήσει ολόκληρη την Ευρώπη, δεν έκαναν το μοιραίο γι’ αυτούς σφάλμα να επιτεθούν στη Ρωσία (στις 24 Ιουνίου 1812 ο πρώτος και στις 21 Ιουνίου 1941 ο δεύτερος), η εικόνα της ευρωπαϊκής ηπείρου και του κόσμου ολόκληρου θα ήταν πολύ διαφορετική από τη σημερινή.

Έρμαια της εξουσιοφρένειας (μήτρα της μεγαλομανίας, της απληστία και της ψύχωσης της ισχύος) από την οποία έπασχαν, είχε ως αποτέλεσμα τα όνειρα του ενός να θαφτούν στο νησί της Αγίας Ελένης (στις 5 Μαΐου 1821 και του άλλου στα ερείπια του καταφυγίου του στο Βερολίνο (στις 30 Απριλίου 1945), αφήνοντας και οι δυό πίσω τους μια συντρίμμια.

H εξουσιοφρένεια, ως κεντρικό χαρακτηριστικό του εγγενώς σχιζοφρενικού ανθρώπινου είδος και ως μήτρα όλων των σοβαρών ψυχικών διαταραχών (της μεγαλομανίας, της απληστία και της ψύχωσης της ισχύος), διαδραμάτιζε και διαδραματίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στις καταστροφικές –ατομικές και συλλογικές– συμπεριφορές που μετασχηματίζουν το δώρο της ζωής σε κατάρα.

Αυτή η πυρηνική διαταραχή βρίσκεται πίσω από τις εμφανώς παράλογες παρανοϊκές επιδιώξεις του επαρχιώτη λοχαγού που αυτοαναγορεύθηκε σε αυτοκράτορα, του ανεπάγγελτου σουλατσαδόρου στις βιεννέζικες μπυραρίες που εξελίχθηκε σε Φύρερ και «όργανο της θείας πρόνοιας» και των διεστραμμένων ψυχοπαθητικών «προσωπικοτήτων» της Συμμορίας του Νταβός που αυτοπροβάλλονται ως παγκόσμιοι αναμορφωτές της κοινωνίας και της φύσης των ανθρώπων.

Και, όπως ο Ναπολέων και ο Χίτλερ προηγουμένως, διέπραξαν το μοιραίο γι’ αυτούς σφάλμα που κονιορτοποίησε τις (λογικά, αδύνατο να πραγματοποιηθούν) αρρωστημένες φιλοδοξίες τους, έτσι και οι σημερινοί ομογάλακτοί τους (από την άποψη των κινήτρων και των προθέσεών τους) διέπραξαν το μοιραίο γι’ αυτούς σφάλμα να επιδιώξουν την εφαρμογή των ανεδαφικών σχεδίων τους για παγκόσμια κυριαρχία, αψηφώντας τους νόμους της φύσης.

H Συμμορία του Νταβός μεθόδευσε μια επίθεση εναντίον του παγκόσμιου πληθυσμού με έναν ιό-βιολογικό όπλο που κατασκευάστηκε στα εργαστήρια των σύγχρονων Frankenstein (τον ιό SARS-CoV-2) και επέβαλε διεθνώς ως «αντιμετώπισή» του ένα άλλο βιολογικό όπλο, επίσης εργαστηριακό κατασκεύασμα (τις γονιδιακές θεραπείες που μετονομάστηκαν διαστροφικά σε «εμβόλια»), το οποίο πολλαπλασιάζει την καταστρεπτική ισχύ του πρώτου.

Στη φύση, η βαθμιαία συσσώρευση ποσοτικών αλλαγών όταν υπερβεί ένα ορισμένο κρίσιμο όριο, προκαλεί πάντα την δημιουργία μιας καινούριας ποιότητας (αρνητικής ή θετικής). Το νερό, με την βαθμιαία αύξηση της θερμοκρασίας του μέχρι και τους 99 βαθμούς, παραμένει νερό και διέπεται από τους νόμους των υγρών. Αλλά, μόλις προστεθεί ένας μόνο βαθμός και φτάσει στους 100 βαθμούς, μετασχηματίζεται σε ατμό (αέριο), μια καινούρια ποιότητα που διέπεται από τους νόμους των αερίων.

Το μοιραίο σφάλμα των σχιζο-εξουσιοφρενών του Νταβός έγκειται στην προσπάθειά τους να επιταχύνουν την εφαρμογή των παγκοσμιοποιητικών σχεδίων τους για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας νεο-φεουδαρχικής κοινωνίας, εξοπλισμένης με εκπληκτικές τεχνολογικές δυνατότητες παρακολούθησης και ελέγχου, που θα έχει δύο κέντρα: την Ουάσιγκτον και το Πεκίνο.

Η εγκαθίδρυση αυτής της παγκόσμιας νεο-φεουδαρχικής κοινωνίας (που θα αποτελείται από το 0,1% του παγκόσμιου πληθυσμού των σύγχρονων «φεουδαρχών» που θα κατέχουν τον παγκόσμιο πλούτο και από το 99,9% των σύγχρονων «δουλοπάροικων» που δεν θα κατέχουν τίποτα απολύτως), περνάει μέσα από την μείωση του πληθυσμού, την καταλήστευση του παγκόσμιου πλούτου, την επιβολή ενός απόλυτου ελέγχου σε όλες τις πτυχές της κοινωνικής και ατομικής ζωής (που παύει να υφίσταται ως τέτοια) και την εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης υπό τον απόλυτο έλεγχό τους.  

Οι ψυχο-εξουσιοφρενείς του Νταβός (ως σύγχρονοι Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης), επιδίωξαν την επιτάχυνση της εφαρμογής των σχεδίων τους, χρησιμοποιώντας ένα εργαστηριακά κατασκευασμένο βιολογικό όπλο, του οποίου η συμπεριφορά και τα αποτελέσματα (άμεσα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα που είναι αδύνατο να προβλεφθούν και να ελεγχθούν), θα παράγει έναν χείμαρρο παρενεργειών που μόλις ξεπεράσουν ένα ορισμένο κρίσιμο όριο θα στραφούν εναντίον του παγκόσμιου πληθυσμού αλλά και εναντίον των εμπνευστών του (όπως το τέρας του δόκτορος Frankenstein), και θα κονιορτοποιήσουν τους σχεδιασμούς τους, αφήνοντας πίσω τους συντρίμμια και θάνατο. Μ΄ άλλα λόγια,  οι ψυχο-εξουσιοφρενείς του Νταβός θα πνιγούν στο αίμα των θυμάτων τους…

Η ώρα μιας δεύτερης Νυρεμβέργης προβάλλει τώρα στον κοντινό μας ορίζοντα. Και θα είναι πολύ σημαντικότερη από την πρώτη Νυρεμβέργη, από την άποψη της έκτασης των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας που θα κριθούν σ’ αυτή. 

1. ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ICC): 6-12- 2021

 [Το πλήρες κείμενο της Προσφυγής εδώ: https://docdro.id/WUjv6iw ]

 

Στις 6 Δεκεμβρίου 2021, μια γενναία δικηγόρος, η Hannah Rose, ο Dr. Mike Yeadon και άλλοι 5 προσφεύγοντες, κατέθεσαν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC / ΔΠΔ), μια εντυπωσιακή αγωγή 46 σελίδων, με την οποία κατηγορούν τους William Gates III, Melinda Gates, Anthony Fauci, Peter Daszak και άλλα 12 άτομα της Συμμορίας του Νταβός, για κατά συρροή εγκλήματα σε βάρος της ανθρωπότητας, για γενοκτονία, για εγκλήματα πολέμου και για πολυάριθμες παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης, όπως αυτά ορίζονται στα άρθρα 6, 7, 8, 15, 21 και 53 του Καταστατικού της Ρώμης. 

Μεταξύ αυτών που κατηγορούνται περιλαμβάνονται διευθύνοντες σύμβουλοι (CEO) των κορυφαίων εταιρειών πληροφορικής και εμβολίων, διευθυντές «φιλανθρωπικών» ιδρυμάτων, ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF, Davos) και ηγέτες στον τομέα της υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου: 

William Gates: συμπρόεδρος του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates

Melinda Gates: συμπρόεδρος του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates

Anthony Fauci: διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας & Λοιμωδών Νόσων

Klaus Schwab: Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

Peter Daszak: CEO της ΜΚΟ EchoHealth,

Albert Bourla: CEO της Pfizer

Stephane Bancel: CEO της AstraZeneca

Pascal Soriot: CEO της Moderna

Alex Gorsky: CEO της Johnson and Johnson 

Tedros Adhanhom Ghebreyesus, Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ

Boris Johnson: Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου

Christopher Whitty: Επικεφαλής Ιατρικός Σύμβουλος του Ηνωμένου Βασιλείου 

Matthew Hancock: νυν υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Περίθαλψης, και πρώην Υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Sajid Javid: νυν υπουργός Εξωτερικών και πρώην υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Περίθαλψης του Ηνωμένου Βασιλείου.

June Raine: CEO της υπηρεσίας Φαρμάκων & Προϊόντων Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου 

Ravid Shah: πρώην στέλεχος του Ιδρύματος Gates (από το 2001). Αναγορεύτηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ως «Young Global Leader» (το 2007). Και σήμερα είναι πρόεδρος του Ιδρύματος Rockefeller, ενός χρηματοδοτικού ID2020 μαζί με το Ίδρυμα Gates.

[ ID2020: https://norberthaering.de/en/power-control/id2020-immunization-passes/ ]

[ ID2020: https://youtu.be/r32OutVAPiw ]

Οι προσφεύγοντες κατέθεσαν την αγωγή τους στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC / ΔΠΔ) της Χάγης για λογαριασμό των θυμάτων και ολόκληρου του πληθυσμού του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Το ΔΠΔ της Χάγης έχει μια μακρά ιστορία τόσο στην παροχή βοήθειας των θυμάτων να απαιτήσουν επανόρθωση για τις βλάβες που έχουν υποστεί λόγω εγκλημάτων πολέμου, όσο και στον καθορισμό κατάλληλων δεοντολογικών κατευθυντήριων γραμμών συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Hannah Rose – δικηγόρος και ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Dr Mike Yeadon – Διπλωματούχος ερευνητής βιοεπιστημών με πτυχίο βιοχημείας και τοξικολογίας και διδακτορικό στην αναπνευστική φαρμακολογία. Πρώην Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Επιστήμονας του τμήματος ερευνών για την αλλεργία και τις αναπνευστικές νόσους της Pfizer.

Piers Corbyn – αστροφυσικός και ακτιβιστής

Mark Sexton – συνταξιούχος αξιωματικός της αστυνομίας

John O’Loony – διευθυντής εταιρείας κηδειών και ακτιβιστής

Johnny McStay – ακτιβιστής

Louise Shotbolt – νοσοκόμα και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Προσφυγή: https://docdro.id/WUjv6iw

Gates, Fauci, and Daszak charged with Genocide in Court Filing: 

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/gates-fauci-and-daszak-charged-with-genocide-in-court-filing/article_76c6081c-61b8-11ec-ae59-7718e6d063ed.html

UK Team File Complaint of Crimes Against Humanity With The International Criminal Court:

https://dailyexpose.uk/2021/12/10/uk-team-file-complaint-of-crimes-against-humanity-with-the-international-criminal-court/comment-page-1/