Στην Ιταλία ο αριθμός θανάτων από Covid «διορθώθηκε»
από 132.161 σε… 3.783
Στη χώρα που ξεκίνησε η υστερία, οι θάνατοι από Covid ήταν κατά 97% λιγότεροι
11/03/2021
Μια νέα έκθεση από το Ανώτατο Ινστιτούτο Υγείας της Ιταλίας παρέχει μια αντικειμενική ανάλυση του παραπλανητικού αριθμού θανάτων από τον Covid-19 στη χώρα. Τον Οκτώβριο του 2021, ο επίσημος απολογισμός θανάτων από τον κορωνοϊό στην Ιταλία ανήλθε σε 132.161. Αυτός ο απολογισμός δεν είναι ρεαλιστικός επειδή η covid-19 διαγνώστηκε βιαστικά, υπό συνθήκες οικονομικής δωροδοκίας και με τη χρήση μη-ειδικών διαγνωστικών κριτηρίων. Η Covid-19 αναφέρονταν συχνά ως η αιτία θανάτου όταν ήταν απλώς «ύποπτη» και όταν «δεν μπορούσε να αποκλειστεί». [IlTempo]
Μετά από προσεκτική εξέταση των ιατρικών εκθέσεων, αποδεικνύεται ότι οι λοιμώξεις του αναπνευστικού μπορεί να ήταν ένας παράγοντας που συνέβαλε, αλλά δεν προκάλεσε τους περισσότερους από αυτούς τους θανάτους από τον Covid-19. Διάφορες μορφές ιατρικής αμέλειας, απαγόρευσης θεραπείας, απάνθρωπης απομόνωσης, υποσιτισμού και ανήθικων προτύπων περίθαλψης βρίσκονται στη ρίζα αυτής της παγκόσμιας ιατρικής κρίσης. Οι θάνατοι είναι πραγματικοί, αλλά τα αίτια είναι αμφισβητήσιμα.
Νέα ιατρική ανάλυση μειώνει τον αριθμό των θανάτων από τον Covid-19 στην Ιταλία κατά 97,1%
Μια νέα ανάλυση μείωσε τον αριθμό των θανάτων από την Covid-19 στην Ιταλία κατά 97,1% και παρείχε μια πιο ακριβή εικόνα για το γιατί αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν στο νοσοκομείο. Μόνο 3.783 περιπτώσεις θα μπορούσαν να συσχετιστούν άμεσα με τη διάγνωση του Covid-19.
Επειδή το τεστ PCR (που σχεδιάστηκε για την ανίχνευση του Covid-19) βαθμονομήθηκε με δόλιο τρόπο από την αρχή, ακόμη και αυτά τα 3.783 κρούσματα covid-19 είναι ύποπτα.
Τα συμπτώματα της αναπνευστικής λοίμωξης θα μπορούσαν να είναι αποτέλεσμα οποιουδήποτε αριθμού λοιμώξεων που σκοτώνουν ανθρώπους κάθε χρόνο, είτε πρόκειται για γρίπη, φυματίωση, πνευμονία ή αμέτρητες άλλες λοιμώξεις του κατώτερου και του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος. Οι ιογενείς λοιμώξεις δεν έχουν την ίδια επίδραση σε όλα τα άτομα λόγω πολλών υποκείμενων παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του κυτταρικού και μικροβιώματος εδάφους, επομένως είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαγνωστεί με ακρίβεια μια συγκεκριμένη αναπνευστική λοίμωξη και να ποσοτικοποιηθεί το ιικό φορτίο.
Σύμφωνα με αυτή τη νέα ανάλυση, μόνο το 2,9% των θανάτων που καταγράφηκαν από τα τέλη Φεβρουαρίου 2020 έχουν προκληθεί από τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 που δεν έχει απομονωθεί ποτέ από ανθρώπους και δεν έχει αναπαραχθεί σε δείγματα ανθρώπινου ιστού. Οι ετήσιες λοιμώξεις του αναπνευστικού, οι ανθεκτικές στα αντιβιοτικά βακτηριακές λοιμώξεις, τα ιατρικά λάθη και άλλες οξείες ιατρικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που συνήθως προκαλούν συνωστισμό στα νοσοκομεία χρησιμοποιήθηκαν ως προπαγάνδα για να τρομοκρατήσουν και να εξαπατήσουν τον κόσμο σε αιώνιο λουκέτο.
Ο απολογισμός θανάτων από την Covid-19 περιελάμβανε Ιταλούς που έπασχαν από 1 έως 5 υποκείμενα χρόνια νοσήματα. Πολλοί έπαιρναν ανοσοκατασταλτικά φάρμακα και ένα ορισμένο ποσοστό πέθανε από ιατρικά επείγοντα περιστατικά που δεν σχετίζονται με την Covid-19. Συνολικά το 67,7% έπασχε από περισσότερες από τρεις χρόνιες παθήσεις που δεν είχαν επιλυθεί με τη σύγχρονη ιατρική. Οι Ιταλοί που υπέφεραν ήδη από χρόνιες παθήσεις συνέχισαν να υποφέρουν περαιτέρω από πνευμονία και πνευμονικές βλάβες που σχετίζονται με τον αναπνευστήρα.
Το 10% από τους ασθενείς που κατέληξαν είχε εγκεφαλικό επεισόδιο. Το 65,8% των Ιταλών είχε αρτηριακή υπέρταση και έπαιρνε ανοσοκατασταλτικά φάρμακα. Το 15,7% υπέφερε από καρδιακή ανεπάρκεια. Το 28% είχε ισχαιμική καρδιοπάθεια. και το 24,8% έπασχε από κολπική μαρμαρυγή. Τουλάχιστον το 17,4% είχε ήδη άρρωστους πνεύμονες. Το 29,3% είχαν διαβήτη και άλλες μεταβολικές παθήσεις που επηρέασαν δραστικά την ανοσολογική τους απόκριση. Το 16,3% των ασθενών βρίσκονταν στο κρεβάτι του θανάτου τους, κάνοντας ανοσοκατασταλτική χημειοθεραπεία και παίρνοντας φάρμακα ακτινοβολίας που είναι γνωστό ότι καθιστούν τους ανθρώπους ευάλωτους σε οποιαδήποτε αναπνευστική λοίμωξη. Αυτοί οι καρκινοπαθείς αντιμετώπιζαν καρκίνο τα τελευταία πέντε χρόνια, με το μέσο ποσοστό επιβίωσης από χημειοθεραπεία των 3 έως 5 χρόνων να φτάνει στο τέλος του. Ένα άλλο 23,5% πάλευαν με την άνοια και η ζωή τους πλησίαζε στο τέλος της.
Ανήθικες, απάνθρωπες πρακτικές έχουν εφαρμοστεί σε ιατρικά συστήματα παγκοσμίως
Από τότε που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε μια παγκόσμια πανδημία του SARS-CoV-2, τα ιατρικά συστήματα σε όλο τον κόσμο χειρίζονται με διαφορετικό τρόπο τους νοσηλευόμενους ασθενείς. Οι ασθενείς με οποιοδήποτε είδος αναπνευστικού συμπτώματος απομονώθηκαν και διαχωρίστηκαν από τα μέλη της οικογένειας. Τα νοσοκομειακά συστήματα έκαναν ασαφείς διαγνώσεις, ταξινομώντας οποιονδήποτε «ύποπτο για covid» ως επίσημη περίπτωση του SARS-CoV-2. Αυτοί οι ασθενείς θεωρήθηκαν ως εξαιρετικά μεταδοτικοί φορείς ασθένειας που θα έπρεπε να απομονωθούν και να τεθούν σε μηχανικό αερισμό. Οι αποτελεσματικές θεραπείες παρακάμπτονταν. Οι άνθρωποι που πέθαιναν σε αναπνευστήρες ταξινομήθηκαν ως θάνατοι από Covid «όταν δεν μπορούσε να αποκλειστεί το covid-19 ως η κύρια αιτία θανάτου τους».
Καθώς ο τρόμος και ο φόβος διαδίδονταν στα μέσα μαζικής εξαπάτησης και κατατρομοκράτησης, τα νοσοκομειακά συστήματα έθεσαν σε κατάσταση αναμονής τις μη-επείγουσες ιατρικές περιπτώσεις, αναστέλλοντας τις συνήθεις υπηρεσίες εξωτερικών ασθενών που άφησαν πολλούς χρόνιους ασθενείς χωρίς επαρκή ιατρική περίθαλψη.
Βιομηχανικά κράτη όπως η Ιταλία δεν εφάρμοσαν σχέδια θεραπείας στο σπίτι και δεν διένειμαν διατροφικά και προφυλακτικά φάρμακα για να βοηθήσουν στον έλεγχο των αναπνευστικών ασθενειών στον πληθυσμό. Αυτό οδήγησε τους πληθυσμούς να εξαρτώνται από ένα ήδη υπερφορτωμένο σύστημα που δεν έχει φτιαχτεί για να αντιμετωπίσει τον πανικό, την άγνοια και την ανικανότητα.
Καθώς τα έθνη συνεχίζουν να καταθέτουν όλο το απόθεμά τους σε εμβόλια γρίπης μολυσμένα με ρετροϊούς και σε πειραματικά εμβόλια γονιδιακής θεραπείας κατά του κορωνοϊού, οι άνθρωποι εξακολουθούν να υποφέρουν και να πεθαίνουν, ακόμη και όταν υπάρχει μεγάλος αριθμός από αντιικές βρογχοδιασταλτικές, και αντιφλεγμονώδεις θεραπείες του ανοσοποιητικού.