Εγγραφή στο Newsletter - Μην εμπιστεύεστε τα Social Media!

"Εμβόλια" mRNA: «ΧΑΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»

Ο κορυφαίος επιστήμονας της Moderna Dr. Tal Zaks για την τεχνολογία mRNA

Μια μέγιστη ύβρις που θα ακολουθηθεί από μια σκληρή νέμεση

Του Leo Hohmann

9 Μαρτίου 2021

https://leohohmann.com/2021/03/09/modernas-top-scientist-we-are-a ctually-hacking-the-software-of-life/ 

Επιλογή και επιμέλεια κειμένου:

Κλεάνθης Γρίβας

ΣΧΟΛΙΑ:

ΤΟ «ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ» ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ: ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟ

ΟΙ FRANKENSTEIN «ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ» ΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΩΔΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΣΤΗ «ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ»

ΒΑΡΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ «ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»

Ο Leo Hohmann είναι βετεράνος ερευνητής δημοσιογράφος και συγγραφέας. To πρόσφατο βιβλίο του "Stealth Invasion" (σχετικά με την πολιτική της μετανάστευσης) ήταν ανάμεσα στα 10 κορυφαία βιβλία της Amazon.com το 2017. Έχει δεκαετίες ενασχόλησης με την έρευνα και αρθρογραφία για την εκπαίδευση, τη μετανάστευση, την εγκληματικότητα, την πολιτική και τη θρησκεία. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στα: WND.com,  FrontPage Magazine,  Jihad WatchDrudge Report,  Canon 212,  Technocracy NewsThe Religion Of Peace.com  και πολλές άλλες ιστοσελίδες. 

 

Σε μια συζήτηση «TED» του 2017, ο Δρ. Tal Zaks, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της Moderna Inc., εξήγησε πώς σχεδιάστηκε το εμβόλιο mRNA της εταιρείας: 

«Τα τελευταία 30 χρόνια, ζούμε αυτή την εκπληκτική ψηφιακή επιστημονική επανάσταση και είμαι εδώ σήμερα για να σας πω, ότι στην πραγματικότητα χακάρουμε το λογισμικό της ζωής και ότι αυτό αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε την πρόληψη και τη θεραπεία των ασθενειών…

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από όργανα και τα όργανα αποτελούνται από κύτταρα. Σε κάθε κύτταρο υπάρχει αυτό το πράγμα που λέγεται messenger RNA ή mRNA (αγγελιοφόρο RNA) για σύντομο χρονικό διάστημα, το οποίο μεταδίδει τις κρίσιμες πληροφορίες από το DNA στα γονίδια μας για την παραγωγή πρωτεΐνης, δηλαδή το υλικό από το οποίο φτιαχτήκαμε όλοι. Αυτές οι κρίσιμες πληροφορίες είναι που καθορίζουν τί θα κάνει το κύτταρο. 

Εμείς, αυτό το θεωρούμε ως λειτουργικό σύστημα. Έτσι, αν μπορούσαμε να το αλλάξουμε, αν μπορούσαμε να εισαγάγουμε μια γραμμή κώδικα, ή να αλλάξουμε μια γραμμή κώδικα, αυτό θα έχει βαθιές επιπτώσεις για τα πάντα, από τη γρίπη στον καρκίνο». [Βλέπε το βίντεο: https://youtu.be/FU-cqTNQhMM ]


Ανέφερα  στις 4 Φεβρουαρίου 2021  ότι η Moderna περιγράφει το νέο της «εμβόλιο» ως «λειτουργικό σύστημα υπολογιστή», αλλά τότε δεν ήξερα ακόμη ότι ο Zaks είχε μιλήσει γι’ αυτό πριν από τρία χρόνια, αποκαλύπτοντας πλήρως το ψέμα που διαδίδουν τα συστημικών Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης ότι «τα εμβόλια mRNA δεν αλλάζουν τον γενετικό μας κώδικα». 

Ο Zaks δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος όταν έλεγε το 2017 ότι «στην πραγματικότητα χακάρουμε το λογισμικό της ζωής», και αποκάλυπτε ότι η εταιρεία του (Moderna) δούλευε ένα εμβόλιο που δεν θα ενεργούσε όπως κάθε άλλο εμβόλιο που είχε δημιουργηθεί μέχρι τότε, όπως είπε:

«Φανταστείτε εάν αντί να δώσουμε στον ασθενή την πρωτεΐνη ενός ιού, να δώσαμε στα κύτταρά του τις οδηγίες για το πώς θα φτιάχνουν αυτή την πρωτεΐνη, για το πώς το σώμα μπορεί να φτιάχνει το δικό του εμβόλιο».

Σύμφωνα με τον Zaks, χρειάστηκαν δεκαετίες για την καταγραφή της αλληλουχίας του ανθρώπινου γονιδιώματος, η οποία ολοκληρώθηκε το 2003. «Και τώρα μπορούμε να το κάνουμε σε μια εβδομάδα».

Στη συνέχεια, το 2017, αποκάλυψε τα σχέδια της εταιρείας του είναι να παρασκευάσει μεμονωμένα «εμβόλια» για τον καρκίνο, προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες των μεμονωμένων καρκινοπαθών «επειδή κάθε καρκίνος είναι διαφορετικός».

Είναι ενδιαφέρον ότι μια από τις πιο πιθανές καταστροφικές παρενέργειες του εμβολίου mRNA είναι η αλληλεπίδρασή του με καρκινικά κύτταρα. Σύμφωνα με μια μελέτη του Κέντρου Καρκίνου Sloan Kettering της Νέας Υόρκης, το  mRNA έχει την τάση ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ τις πρωτεΐνες που καταστέλλουν τον καρκινικό όγκο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προάγει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων. 

Τα «εμβόλια» της Moderna και της Pfizer είναι πειραματικά εμβόλια mRNA. Η FDA έχει χορηγήσει σ’ αυτά μόνο «Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης» [EUA] και θα παραμείνουν υπό δοκιμή έως το… 2023. Ωστόσο η κυβέρνηση, τα συστημικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και οι φαρμακευτικές εταιρείες τα προωθούν σαν να είναι εγγυημένα ασφαλή. 

το πλήρες άρθρο: LeoHohmann.com 

Σ Χ Ο Λ Ι Α

 

ΤΟ «ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ» ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ: ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟ 

  • Αυτή η συστηματική εξαπάτηση θα κριθεί από την ιστορία ως μία από τις πιο εγκληματικές ιατρικές πράξεις που έχουν διαπραχθεί ποτέ κατά της ανθρώπινης φυλής. 
  • Εάν το «εμβόλιο» mRNA (που είναι προϊόν του «χακαρίσματος του λογισμικού της ζωή», όπως αποκαλύπτει ο κορυφαίος επιστήμονας της Moderna Δρ. Zaks) μπορεί να προκαλεί καρκίνο, δεδομένου ότι σύμφωνα με τη μελέτη του Κέντρου Καρκίνου Sloan Kettering της Νέας Υόρκης, το mRNA έχει την τάση ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ τις πρωτεΐνες που καταστέλλουν τον καρκινικό όγκο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προάγει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων (δηλαδή ότι μπορεί να προκαλεί καρκίνο ή επιδεινώνει προϋπάρχουσες κακοήθεις νεοπλασίες σε περισσότερους ανθρώπους), αποδεικνύεται ότι αποτελεί το «άγιο δισκοπότηρο» της Big Pharma λόγω των «πλεονεκτημάτων» του από καθαρά επιχειρηματική-κερδοσκοπική άποψη. 

Κι αυτό γιατί, οι ίδιες εταιρείες της Big Pharma που θα μπορούσαν ενδεχομένως να προκαλέσουν καρκίνο στους ανθρώπους μέσω ενός «εμβολίου» και στη συνέχεια, θα μπορούσαν να προσφέρουν αργότερα ένα άλλο «εμβόλιο» για τη θεραπεία του καρκίνου. Γι’ αυτό αποτελεί μια ασύλληπτη κερδοσκοπική στρατηγική για κάθε εταιρεία που παρασκευάζει ένα τέτοιο προϊόν, το οποίο διασφαλίζει μυθικά κέρδη στους μετόχους της στη Wall Street.

ΟΙ FRANKENSTEIN «ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ» ΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΩΔΙΚΑ 

Η αλαζονική δήλωση του Δρ. Zaks για τη δημιουργία του «εμβολίου»-Frankenstein mRNA, σύμφωνα με την οποία «οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορούν να ξαναγράψουν τον γενετικό κώδικα» (όπως υποστηρίζει):

(α) διαψεύδει απολύτως τον συστηματικά καλλιεργημένο και διαδομένο μύθο ότι αυτά τα «εμβόλια» mRNA δεν αλλάζουν τον γενετικό κώδικα, και

(β) διαλύει τις ψευδαισθήσεις όσων ότι μπορούν να βελτιωθούν με ένα γενετικό «λίφτινγκ» από κάποια σοβαρά διαταραγμένα άτομα που υποδύονται τους «επίγειους θεούς». 

ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΣΤΗ «ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ» 

Ο Δρ Zaks ολοκλήρωσε την ομιλία του το 2017, λέγοντας:

«Ας σκεφτεί κανείς τί προσπαθούμε να κάνουμε.Κατανοήσαμε τις πληροφορίες και τον τρόπο που μεταδίδονται σε ένα κύτταρο. Επίσης, γνωρίζουμε τον τρόπο της δράσης και της παρασκευής των φαρμάκων. Και, εν συνεχεία, συγχωνεύουμε αυτούς τους δύο παράγοντες.Αυτό το θεωρούμε ως ‘θεραπεία πληροφοριών’».

«Θεραπεία πληροφοριών». Ακριβώς όπως ένας κώδικας λογισμικού του υπολογιστή. Αυτοί οι διαταραγμένοι εγκέφαλοι πιστεύουν πραγματικά ότι ο ανθρώπινος οργανισμός δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μηχανή που μπορεί να παραβιαστεί, να κατακερματιστεί και να αναδιαταχθεί σύμφωνα με κάποιες οδηγίες του προγραμματιστή. Η «πρωτοποριακή» φύση αυτών των φρανκενσταϊνικών ερευνών προκαλεί ενθουσιασμό σε κάθε ανήθικο τυχοδιώκτη. Αλλά στους σκεπτόμενους ανθρώπους προκαλεί τρόμο. 

Οι σύγχρονοι προγραμματισμένοι «ημι-αναλφαβητοι» έγκλειστοι στη φυλακή της γραμμικής λογικής του 0-1-0-1-0-1-0-1 κ.ο.κ., οι οποίοι ποτέ μέχρι σήμερα δεν κατάφεραν να κατασκευάσουν ένα λειτουργικό σύστημα ασφαλές απέναντι στους γραμμικούς «ιούς» που προσβάλουν τα ίδια τους τα εργαλεία, διακατέχονται από την έμμονη ιδέα-ύβρι να υποδυθούν τους «επίγειους θεούς» και να κατακερματίσουν, να αναδιατάξουν και να τροποποιήσουν  αυτό που αποκαλούν υβριστικά «λογισμικό της ζωής», παραγνωρίζοντας ότι κάθε ζωντανός οργανισμός είναι ένα αυτορρυθμιζόμενο σύστημα που λειτουργεί ως «όλον» με βάση μια θαυμαστή μη-γραμμική χαοτική ή άναρχη λογική στην οποία βασίζεται η ικανότητα του όχι «να κατασκευάζει» αλλά να δημιουργεί και να αναδιαμορφώνεται αέναα σύμφωνα με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του. Κι όλα αυτά υπό την άγρυπνη εποπτεία του Adolf Gates. 

ΒΑΡΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ «ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» 

Το γενετικό υλικό ενός ατόμου είναι «το λογισμικό της ζωής» (όπως είπε ο πολύς Δρ Zaks). Εάν αυτό ισχύει, τότε προκύπτει ένα κρισιμότατο ερώτημα: Ποιος πρέπει να έχει απόλυτη εξουσία επί του γενετικού κώδικα («λογισμικού») κάθε ανθρώπου; Απ’ την απάντηση σ’ αυτό, εξαρτάται το παρόν και το μέλλον της ανθρώπινης υπόστασης. 

Σε αντίθεση με όσα πιστεύουν οι διαταραγμένοι τρωγλοδύτες που ασχολούνται με την τροποποίηση του γενετικού υλικού του ανθρώπου (αυτοί οι δήθεν «επιστήμονες» της γενετικής κοπτο-ραπτικής – «άνθρωποι»  άνοες, ανενδοίαστοι και παθολογικά άπληστοι για χρήμα και εξουσία), οι ζωντανές υπάρξεις δεν είναι μηχανές. Και ιδιαίτερα οι άνθρωποι που συμβαίνει να  έχουν σώμα, ψυχή και ελεύθερη βούληση.  

Συνεπώς, όποιος προσπαθεί επιβάλλει την εφαρμογή μιας πειραματικής «θεραπείας» που τροποποιεί που αλλοιώνει το γενετικό υλικό του ανθρώπου, παραβιάζει βάναυσα τον Κώδικα της Νυρεμβέργης που απαιτεί την ενημερωμένη συναίνεση για οποιαδήποτε ιατρική πράξη ή πειραματική θεραπεία, αλλά και το διεθνές δίκαιο στο οποίο έχει ενσωματωθεί ο Κώδικας της Νυρεμβέργης. Δηλαδή, διαπράττει ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας για το οποίο θα παραμένει εσαεί υπόλογος.

 

Pin It