ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ

από τη χαβούζα των «εκλογών»

Κλεάνθης Γρίβας

23 Μάϊου 2023

 

Από τη θέση του υποψήφιου της Συμμαχίας Ανατροπής στην Α’ Αθηνών, ευχαριστώ όλους εκείνους που τάχθηκαν ενάντια στον Ολοκληρωτισμό της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, του Θεραπευτικού Κράτους, του παγκόσμιου Υγειονομικού πραξικοπήματος και  της σκοπίμως δολοφονικής άσκησης της «ιατρικής», ενάντια στην γκανγκστερική ασυδοσία των τραπεζικών συμμοριών και των αρπακτικών funds, ενάντια στη θεσμική προστασία της διαφθοράς των αλήτ της πολιτικής και της οικονομίας, ενάντια στην αυθαιρεσία των κατασταλτικών μηχανισμών, ενάντια στις μαζικές εξουσιαστικές ανθρωποθυσίες στα Σκοπευτήρια των Τεμπών και της Καισαριανής… 

Η κατάδειξη της παντελούς ανικανότητας της Αυλής του σύγχρονου μολιερικού Ταρτούφου κ. Τσίπρα, ήταν το μόνο καλό που προέκυψε –μεταξύ άλλων και– από την αηδιαστική κουτοπονηριά της να θεσπίσει ως γνήσια μια αναπηρωμένη απλή αναλογική. 

Αλλά, η δήθεν απλή αναλογική, με την επιβολή του ορίου 3% για την είσοδο στη Φάρμα των Βουλευτών (που κάθε άλλο παρά βουλεύονται), άφησε χωρίς εκπροσώπηση το 16% του εκλογικού σώματος (!!!) και απέτρεψε την είσοδο περισσότερων κομμάτων στη βουλή – πράγμα που θα καθιστούσε αδύνατη την διαιώνιση της Δυναστείας Μητσοτάκη που διαγράφεται απειλητικά στον ορίζοντα, εάν ο Μητσοτάκης καταφέρει να υπερβεί τις 180 έδρες στις εκλογές που θα γίνουν με «ενισχυμένη αναλογική». Γιατί αυτό, απλούστατα, θα του επιτρέπει να τροποποιεί το Σύνταγμα κατά το δοκούν, καταντώντας το διάτρητο κουρελόχαρτο. 

Ον μεθερμηνευόμενον εστί ότι η κουτοπονηριά του 3% του σύγχρονου μολιερικού Ταρτούφου κ. Τσίπρα, όχι μόνο γύρισε μπούμερανγκ στο παρακμαζον βιλαέτι του (πράγμα που μας αφήνει παγερά αδιάφορους), αλλά και στρέφεται ευθέως εναντίον του συνόλου των πολιτών που θα κληθούν να υποστούν τις συνέπειες της εφαρμογής των πολιτικών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), του γενικού επιτελείου των παγκοσμιοποιητικών αλήτ (πράγμα που μας ενδιαφέρει απολύτως). 

Φυσικά, ως είθισται, ο «μάγος» των φυλών του Σύριζα, ανέλαβε ευθαρσώς τις ευθύνες του, με τον συνήθη τρόπο κάθε πολιτικάντη Ταρτούφου: όχι παραιτούμενος αλλά απλώς δηλώνοντας «αναλαμβάνω τις ευθύνες μου».(!!!) 

Δυστυχώς, «η βλακεία είναι δύναμη ακατανίκητη» (Κικέρων), και πλειοψηφική. Όπως γράφει ο Ευάγγελος Λεμπέσης στο αγέραστο κοινωνιολογικό δοκίμιό του με τίτλο «Η Τεράστια Σημασία των Βλακών εν τω συγχρόνω βίω», που πρωτοδημοσιεύθηκε στην "Εφημερίδα των Ελλήνων Νομικών" το 1941: 

«Ο συνασπισμός των βλακών είναι μια μηχανική οργάνωση που συγκροτείται με βάση την αρχή της “ελάχιστης προσπάθειας” για την αντιμετώπιση μιας ισχυρότερης δύναμης που εκπροσωπείται από λίγους ή έναν. Η οργάνωση αύτη, περιορισμένης έκτασης, καλείται κοινωνιολογικώς κλίκα (clique)». 

Κι αυτή ακριβώς την ακατανίκητη και πλειοψηφική βλακεία, εκμεταλλεύονται τα γουρούνια της Φάρμας των (ανθρώπινων) Ζώων  για επιβάλλουν την ανελέητη δικτατορία τους στην οποία θεωρητικά «Όλα τα ζώα είναι ίσα», αλλά στην πράξη «μερικά, είναι πιο ίσα από τα άλλα». 

Ζώντας στην εποχή της χειραγωγούμενης ομογενοποιημένης συνείδησης, διαπιστώνουμε καθημερινά ότι οι προοπτικές είναι απελπιστικές. Αλλά παράλληλα, ανακαλύπτουμε ότι υπάρχουν ελπιδοφόρες νησίδες αμφισβήτησης που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε μέτωπα αντίστασης. Τα οποία πρέπει να τα χτίζουμε καθημερινά, καθένα μας χωριστά και όλοι μαζί. 

Η κρίσιμη σύγκρουση ανάμεσα στον άνθρωπο και το ανθρωποειδές ξετυλίγεται ήδη μπροστά μας. Η νίκη του ανθρώπου θα οριοθετήσει ένα νέο κύκλο ζωής και δημιουργίας που θα τείνει να επιβεβαιώνει την ιστορία. Ο θρίαμβος του ανθρωποειδούς θα ανοίξει ένα ατέλειωτο στάδιο θανάτου, πόνου και καταστροφής που θα σημάνει το τέλος της ιστορίας. 

Γι αυτό και θα συνεχίσουμε να εναντιωνόμαστε…

Κλεάνθης Γρίβας

 

Υ.Γ. Δεν θίγω το ενδεχόμενο της νοθείας, όχι γιατί δεν το θεωρώ πιθανό αλλα γιατί δεν μπορώ να το αποδείξω.

Ωστόσο θα μπορούσαμε να ελέγξουμε την αξιοπιστία ή όχι του παρακάτω πίνακα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ https://kourdistoportocali.com/news-desk/techniti-noimosyni/: 

ΣΥΝΟΛΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

 9.716.889

Απογραφή ΕΛΣΤΑΤ

ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ

 9.813.595

 

ΚΑΤΩ ΤΩΝ 17 ΕΤΩΝ

2.300.000

ΔΕΝ έχουν δικαίωμα ψήφου

ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ

7.513.595

9.813.595 - 2.300.000

ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ

4.518.368    

60,92%

ΕΛΑΒΑΝ

 

Πώς είναι δυνατό

Ν.Δ.

 2.403.684

Να ΨΗΦΙΣΑΝ:             4.518.368

ΣΥΡΙΖΑ

 1.182.408

Και ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΗΡΑΝ: 5.892.341

ΠΑΣΟΚ

 675.273

 

ΚΚΕ

 425.755

5.892.341 - 4.518.368 = 1.373.973

ΕΛ. ΛΥΣΗ

 262.306

1.373.973 Ψηφοφόροι φαντάσματα

ΛΟΙΠΟΙ

 942.915

 

Σύνολο

 5.892.341

 

https://kourdistoportocali.com/news-desk/techniti-noimosyni/

Σημείωση: Προσωπικά, αδυνατώντας να αποδεχθώ την εγκυρότητα του ως άνω πίνακα χωρίς να τον ελέγξω προσεκτικά (πράγμα που θα το επιχειρίσω κάποα στιγμή), απλώς προς το παρόν θα αρκεστώ να υπενθυμίω ότι η τέως ΕΡΕ και νυν ΝΔ, έχει εμπειρία στην οργάνωση εκλογών νοθείας:

Οι εκλογές στις 29 Οκτωβρίου 1961 από την υπηρεσιακή κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Δόβα έμειναν στην ιστορία ως «εκλογές βίας και νοθείας». Η κυβέρνηση Καραμανλή, τα Σώματα Ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις προέβησαν προεκλογικά σε εκτεταμένη τρομοκρατία εναντίον των κομμάτων του Κέντρου και της Αριστεράς και κατά τις εκλογές σε νοθεία του εκλογικού αποτελέσματος, εφαρμόζοντας το λεγόμενο Σχέδιο Περικλής, υπό την εποπτεία του Βασιλείου Καρδαμάκη, τότε αρχηγού ΓΕΣ (1959 ως το 1962). 

Ο αρχηγός της Ένωσης Κέντρου Γεώργιος Παπανδρέου κατήγγειλε από το βήμα της βουλής την εκτεταμένη νοθεία («Ψήφισαν ακόμα και τα δένδρα»), και τον Καρδαμάκη προσωπικά («Ποιος είσαι εσύ στρατηγέ Καρδαμάκη, ανάξιε ηγέτη του στρατεύματος;»). 

Σε ποιόν άραγε θα μπορούσε να απευθυνθεί στην εποχή της πληροφορικής μια παρόμοια καταγγελία;